X

Responsive image

Valdøyan

Valdøyan ligger  på Lundamo, 35 km fra Trondheim, bare et steinkast fra Gaula og valdet Valdøyan/Valdum  og vi satset for det meste på laksefiske og overnatting for fiskere. Du får også kjøpt kort for Krogstadvaldet og Borten/Losen.

På Valdøyan kan du bo i hytter eller rom. Det er to store hytter med innlagt dusj og toalett. Ellers er det enklere hytter med kjøkken og soverom med felles gode sanitærforhold. I hovedhuset er det 6 soverom ( 4 dobbel og 2 enkle) så til sammen 10 sengeplasser. I låven er det 2 leiligheter. Du kan også hygge deg i gapahuk på tunet.

Responsive image

Laksebørs

Gaula Natursenter har ansvaret for å oppdatere laksebøren for Gaulavassdraget på vegne av Gaula Fiskeforvalting. Det er primært grunneiere og rettighetshavere som rapporterer fangst til oss. Laksebørsen er ikke en del av den offisielle fangststatistikken, men gir et svært godt bilde av fangsten i vassdraget gjennom sesongen. 

Fangstoversikt gir deg detaljert oversikt over hver enkelt fisk (fisker, redskap, dato mm), og mulighet for å søke i fangster registeret på laksebørsen.

Fangststatistikk gir deg en oversikt over fangstene fordelt på størrelesekategori, periode, vald mm.